-

Karasu Belediyesi, daha iyi hizmet verebilmek amacıyla iki yıl içerisinde, araç filosunu yeni takviyeler ile güçlendiriyor. Hizmet kalitesini arttırmayı ve Karasulu vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı ilke edindiklerini belirten Belediye Başkanı İshak Sarı, iki yılda araç filosuna eklediği 15 araçla çalışma gücünü yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.

“Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, Karasu’ya daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendirmeye devam ediyoruz” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Karasu Belediyesi olarak değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Başkan Sarı, “Mevcut araç filomuza eklediğimiz sepetli vinç ile daha verimli ve pratik hizmet sunacağımız düşüncesindeyiz. Hizmet filomuzu verimli hale getirmeye, tazelemeye ve yenilemeye devam edeceğiz. Millete hizmet yolunda 15. aracımızı belediyemize kazandırdık. Milletimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.