-

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, mesajına “Cumhuriyetin kurucusu, İstiklal mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82.senei devriyesinde rahmetle yâd ediyorum” diyerek başladı.

“10 Kasım, milletimiz için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür” diyen Yavuzyiğit, “10 Kasım; bir milletin topyekun İstiklal mücadelesi verdiği bir dönemde azmi, cesareti ve ferasetiyle liderliğini yapan, düşmanların yurdumuzdan temizlenmesinde öncü olan Mustafa Kemal Atatürk’ü anmanın, bir kez daha anlamanın günüdür” ifadelerini kullandı.

“Atatürk’ün hayatını, mücadelesini, milletimize kazandırdıkları ve kazandırmak istediklerini doğru anlama bakımından 10 Kasımların önemi büyüktür” sözleri ile mesajını sürdüren Başkan Yavuzyiğit, “Milletimizin milli mücadele ve istiklal ruhunu, ilk günkü azim ve kararı ile 15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterdiği dirayeti ve birlikteliği koruması halinde, neler başardığını tarihin altın sahifelerinde bulmak mümkün olacaktır. Bu düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında, bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz” diyerek mesajını tamamladı.