Karasu’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuk değişimi yaşandı. Karasulu öğrenciler makam koltuklarına oturdu.

TRAFİK PARK SAHASI

İnönü İlkokulu öğrencilerinden Muhammet Eymen Erşen, Tibet Yiğit ve Furkan Muhammed, ilk makam koltuklarına oturan isimler oldu. Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan’ı makamında ziyaret eden öğrenciler; ilçede olmasını istedikleri talepleri aktardı. Öğrenciler Karasu’da özellikle trafik park sahası istediklerini dile getirdi. Kaymakam Arslan ise öğrencilere teşekkür ederek hediye takdim etti.

CÜBBE GİYDİLER

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencisi Semahat Mina Özü, Zeren Albayrak ve Ensar Yiğit Keser, Cumhuriyet Başsavcısı Eba Nevfel Uçar’ı makamında ziyaret etti. Başsavcı Uçar, öğrencilere tek tek cübbesini giydirdi ve onlarla yakından ilgilendi. Semahat Mina Özü, başsavcının görevlerini dile getirdi ve çocuk haklarına vurgu yaptı.

KOLTUKLARA OTURDULAR

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamını ise TOKİ Demokrasi okulu öğrencilerinden Hilal Ateş, Talha Kaya ve Nusret Demir Bekar ziyaret etti. Müdür Çetin Turhan, öğrencileri karşıladı ve tek tek makam koltuklarına oturarak isteklerini dinledi. Müdür Turhan, ziyaret sonrası öğrencilere hediyelerini verdi.

ÇOCUK SOKAĞI

Sezi Eratik Ortaokulu öğrencilerinden Zeynep Yenice, Nazlı Yıldız ve Ahmet Kayra Adanur, Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü koltuk değişimi için ziyarette bulunan isimler oldu. Müdür Ali Üzmez, öğrencilerle yakından ilgilendi. Şehit Ferhat Sözer İlkokulu öğrencisi Çağan Rüzgar Araç ve arkadaşları ise Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ziyaret ederek makam koltuğuna oturdu. Araç, sokak hayvanlarının beslenmelerinin sağlanacağı bir barınak, Bilim Sanat Merkezi ve çocuklar rahatça oynasın diye trafiğe kapalı bir çocuk sokağı isteklerinin mesajını verdi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı 2024 Koltuk Değişimi F1 (1)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı 2024 Koltuk Değişimi F1 (2)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı 2024 Koltuk Değişimi F1 (7)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı 2024 Koltuk Değişimi F1 (3)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı 2024 Koltuk Değişimi F1 (5)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı 2024 Koltuk Değişimi F2 (1)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı 2024 Koltuk Değişimi F2 (7)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı 2024 Koltuk Değişimi F2 (5)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı 2024 Koltuk Değişimi F2 (4)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı 2024 Koltuk Değişimi F2 (2)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı 2024 Koltuk Değişimi F2 (3)