-

Pazartesi günü Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi ve gönüllüler, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ziyaretlerde bulundu. Ekşi, Tük Kızılay gönüllüleriyle birlikte ilk ziyaretini Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Celalettin Akyol’a gerçekleştirdi.

Ekşi ve gönüllüleri, Akyol ile birlikte Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müge Yıldız ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülcan Tuğral karşıladı. Ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileten Akyol ve beraberindekilere, Ekşi ve gönüllüler Tıp Bayramı’nı tebrik ederek çiçek ve çikolata takdim etti.

Koordinatör Adem Ekşi ve gönüllüler, ardından İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Selim Özdin ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Tıp Bayramı’nı tebrik etti. Tük Kızılay Karasu Koordinatörü Ekşi ve gönüllüler, hediyelerini takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

“Pandemi sürecinde sağlıkçılarımız var gücüyle sahada yer aldı ve çalışmalarını yürüttü” diyen Başkan Adem Ekşi, “Sağlıkçılarımızın yeri bizde her zaman ayrı. Salgınla mücadele sürecinde bir kez daha değerlerini anlamış olduk. Emeklerinden ötürü her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.