-

Karasu Sahil Projesi’nin ilk adımı Doğu Karadeniz Caddesi’nin giriş kısmından atıldı. Çarşamba günü ilk kazmayı vuran belediye ekipleri, Doğu Karadeniz Caddesi’nin kuzey şeridinde zemin söküm çalışmalarını başlattı. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, proje detaylarını da Karasu halkı ile paylaştı.

Karasu’nun yıllardır ihmal edilen sahil bandı, belediye tarafından hazırlanan projenin uygulamaya konulması ile yeni bir çehreye bürünüyor. Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu sahilini muhteşem bir görünüme büründürecek projenin ilk etabına 30 Aralık 2020 tarihinde başlandığını söyledi.

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Karasu Doğu Karadeniz Sahil Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı İshak Sarı, zemin düzenleme çalışmalarının 2 etap halinde gerçekleştirileceğini, planlanan projenin ilk olarak Doğu Karadeniz Caddesi doğu bölümünde başladığını belirtti.

SAHİLDE YAŞAM YENİDEN BAŞLIYOR

“Hedefimiz Karasu sahilini, Karasu’ya yakışır muhteşem bir görüntüye kavuşturmaktır” diyen Belediye Başkanı İshak Sarı; “Karasu sahil bandı, Karasu için büyük önem taşımaktadır. Tüm halkımız ve hemşerilerimiz sahilimizin Karasu’ya yakışan bir çehreye bürünmesi özlemi içerisinde olduklarını biliyorum” şeklinde konuştu.

“Yıllardır ihmal edilen sahil bandını Karasu’ya yakışır bir görünüme kavuşturmak için hazırladığımız projeyi bugün itibariyle uygulamaya koyuyoruz” diyen Sarı, “Sahil projemiz ile Karasu’da yaşam yeniden başlıyor diyerek projemizin İlçemize ve tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

HALKIN DESTEĞİ BEKLENİYOR

Ayrıca projenin sahil esnafına da büyük katkı sağlayacağı vurgulanırken projenin başında genişletme çalışmalarının yapılacağı ve Karasu halkının da projeye destek vermesi konusunda beklenti içerisinde olunduğu belirtildi. Karasu Sahil Projesi’nin 2021 yılı yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor.

KARASU SAHİL PROJESİ BAŞLADI (izle):

KARASU SAHİL PROJESİ TAMAMLANDIĞINDA BÖYLE OLACAK: