-

AK PARTİ KARASU İLÇE TEŞKİLATI'NIN ZİYARETİ:

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL KARAKAŞ'IN ZİYARETi:

ORTAKÖY MAHALLESİ MUHTARI İSMET TURAN'IN ZİYARETİ:

ÖZEL ZELİHA ANAOKULU'NUN PROGRAMI:

KARASU KAYMAKAMI DR. AHMET NACİ HELVACI’NIN MESAJI:

Güçlü bir basın, ülkede demokrasinin ve ifade özgürlüğünün en önemli teminatıdır. Şeffaf, demokratik, açık bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biri şüphesiz özgür ve tarafsız basının varlığıdır.

Basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla, demokrasinin toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında, katkı sunmak gibi önemli bir misyonu vardır. Basınımız, görevini yaparken, hukukun evrensel değerleri doğrultusunda, doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır.

Ülkemizde barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesi ve demokratik istikrarın ve hukuk düzeninin devamlılığı için çalışmalarını fedakârca sürdüren basın mensuplarımızın gayretleri her türlü takdiri hak etmektedir.

Yaşadığımız bu zorlu Pandemi sürecinde alınan kararların ve uygulanan tedbirlerin hızlı ve doğru bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılmasında basınımızın etkisi inkâr edilemez. İlçemizde de kamuoyunu aydınlatıcı bir görev üstlenen yerel basın kuruluşlarının, aynı bilinç ve görev anlayışı içerisinde, Karasu’nun sosyoekonomik ve kültürel yönden kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz, birçok zorluğa rağmen bizleri; büyük bir özveriyle sorumluluk duygusu içinde aydınlatmaya çalışmaktadırlar. İlçemizin, sosyal ve kültürel özelliklerini tanıtan, gelişimine her anlamda katkı sağlayan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim.

KARASU BELEDİYE BAŞKANI İSHAK SARI’NIN MESAJI:

Gazetecilik mesleği çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilerle buluşturmak için her türlü zor koşulun üstesinden gelen gazeteciler, karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir.

Tarafsız ve evrensel gazetecilik normları doğrultusunda yayıncılık yaparak kamuoyunu bilgilendiren, yaz-kış, gece-gündüz demeden her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamusal görevi de ifa etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizin kalkınmasında gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.

KARASU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇETİN TURHAN’IN MESAJI:

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden siz gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık ve huzur dolu bir hayat diliyorum.

CHP KARASU İLÇE BAŞKANI AYKUT SÜT’ÜN MESAJI:

Toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

GELECEK PARTİSİ KARASU İLÇE BAŞKANI SALİM DİREK’İN MESAJI:

Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir.

Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı; toplumda basına güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış bilgilendirilerek yönlendirilmesinin önüne geçecektir. Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir. Her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve çalışma hayatında başarılar diliyorum.