Sıra asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, sözlerinde şu ifadelere yer verdi: “Sıra asfalt serim çalışmalarımıza imkanlarımız ölçüsünde devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz, Orman İşletme Müdürlüğü önünden başlayan ve Mevlana Caddesi’nde devam eden asfalt dökme işlemini tamamladı. Çalışmaları yakından takip ederek teknik personellerimizden gerekli bilgileri aldık. Yaptığımız çalışmaların olumlu yönde gittiğini vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve heyecandan anlayabiliyoruz. Halkımız için çalışıp hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Tek tek çözülecek

 

Başkan İshak Sarı, “Bilindiği gibi asfalt sezonumuza ilk önce Kültür Caddesi’nden başlatmıştık. Bu ve buna benzer birçok caddemizi asfalt ile buluşturarak çalışmalarımızı tamamladık ve caddelerimizi halkımızın hizmetine sunduk. Sorumluluk alanımıza giren bölgelerde vatandaşlarımızı tozlu ve bozuk yollardan kurtarmak için ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla en kısa zamanda ilçemizi modern bir görüntüye ulaştırmayı hedefliyoruz. Planladığımız çalışmalarımızla birlikte sıkıntılarımızın büyük oranda çözüleceği kanaatindeyim” ifadelerine yer verdi.

 

Eski hastane caddesi yapılıyor

 

Karasu merkezinde yapılacak hizmetler için “Bir dakika dahi kaybedecek zamanımız yok” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “İlçemizin her bir köşesinde çalışmalarımız artarak devam ediyor. Mevlana Caddesi’nde asfalt çalışmalarını tamamladık. Buradaki çalışmalarımızın hemen ardından Merkez Camii alt yolu ve üst yolu olan 17 Ağustos Caddesi’ne asfaltını döküp,  zemin ve alt yapı çalışmalarını sonlandırdık. Eski hastane caddemizde asfalt serim işlemine başladık. Dur durak bilmeden çalışıp hizmetlerimizi halkımızla buluşturacağız” şeklinde konuştu.