-

SATSO 2022-2025 Stratejik Plan Çalıştayı, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un ev sahipliğinde gerçekleşti. SATSO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, komite başkanları ve komisyon başkanlarının hazır bulunduğu çalıştayda SATSO 17. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Çatalbaş da hazır bulundu.

Antalya’da düzenlenen çalıştay kampı kapsamında, SATSO’nun geleceğine ilişkin misyon ve vizyon çerçevesinde değer önermelerini, stratejik yaklaşımlarını ve buna bağlı olarak temel amaçlarını, ölçülebilir hedeflerini saptamak için yoğun bir çalışma gerçekleştirildi.

2022-2025 yılı için planlanan temel faaliyetlerin yol haritası niteliğindeki çalıştayın açılış konuşmasını SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ üstlendi. Sanayi ve ticaret ekosistemi için birçok fikir, hedef ve proje belirlediklerini söyleyen Altuğ, “2018-2022 yılı SATSO Stratejik Planı bizler için kılavuz ve yol haritası oldu” dedi.

DEĞİŞİMLERE ÖNCÜLÜK ETMELİYİZ

Üç temel stratejik amaç belirlediklerini de ifade eden A. Akgün Altuğ, “Kurumsal yapının güçlendirilmesi, üyelere yönelik hizmetlerin geliştirilmesi Sakarya’nın kalkınma ve büyümesine öncülük etmek oldu. Belirlediğimiz hedeflerin gerçekleşme oranı bugün itibariyle yüzde 96 civarında” şeklinde konuştu.

TOBB tarafından gerçekleştirilen akreditasyon denetimi sonucunda SATSO’nun üye beklentilerinin üzerinde hizmet veren bir oda olarak ‘A’ seviyesinde değerlendirildiğine de vurgu yapan Başkan Altuğ, “Uzun bir yolculuk sonunda elde edilmiş bu başarıyı kutluyor, destekleriniz için sizlere ve emekleri için oda çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Çalıştaya ilişkin bir açıklama yapan 17. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Çatalbaş ise, “Karasu, her anlamda iddialı ve potansiyeli yüksek bir ilçe. Biz, değişimi takip eden değil, öncülük eden bir ilçe olmalıyız. Bu da hizmetlerimizi, öngörülerimizi, bakışımızı geliştirerek ve dönüştürerek olur” ifadelerini kullandı.