-

Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı’nın mesajı:

“Ülkemiz ve dünyamız için sevinç ve hüzünlerin bir arada yaşandığı 2021 yılını geride bırakarak yeni başlangıçları ve umutları getiren yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir yıl daha nihayete ererken, yaşanan her günden ayrı tecrübeler edinilmiş olması ve bu tecrübeler ışığında yeni yıla yepyeni umutlarla başlangıç yapılması huzur, mutluluk ve başarılara birlikte ulaşabilmemizin vazgeçilmez şartıdır.

Yeni yılın, güzel bir geleceğe adım atılması yolunda dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesi; daha iyiye, daha güzele ulaşmak için azim ve gayretlerimizi artırması en büyük ümidimdir. Bu duygu ve düşüncelerle hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Karasu halkına, kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, aziz milletimize ve tüm dünya milletlerine sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın mesajı:

“2022 yılının Ülkemize, tüm insanlığa her türlü afet ve salgın musibetinden uzak, barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Sevinçleri, hüzünleri ve ümitleriyle 2021 yılını geride bırakarak sağlık, huzur ve mutluluk dolu olmasını arzu ettiğimiz 2022’yi sizlerle birlikte karşılamaktan büyük bir sevinç duymaktayım.

2020 ve 2021 yıllarında tüm dünyayı, ülkemizi ve milletimizi üzüntüye boğan, bizleri derinden etkileyen olumsuzlukların, özelliklede tüm insanlığı olumsuz etkileyen korona virüs salgınının umutla gireceğimiz 2022 yılında bitmesi, tüm dünyada sevgi, barış, dostluk ve hoşgörünün egemen olması, doğal afetler, kazalar ve benzeri olaylarla karşı karşıya kalınmaması en büyük dileğimdir.

2022 yılının birlik ve beraberlik içinde ülkemize, milletimize, ilçemize ve bütün insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diler, tüm Karasulu hemşehrilerimize gönüllerince bir yıl diler, saygı ve selamlarımı sunarım”