-

KARASU SAHİLİNDE SEZON SONU HAREKETLİLİĞİ (izle):

...

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olduğu cumartesi günü, Karasu sahilinde yaz sezonunu aratmayan yoğunluk göze çarptı. Hafta içi okula giden öğrenciler, hafta sonunu sahilde geçirdi. Aileler de soluğu deniz kenarında aldı.

Sezon boyunca görev yapan bazı cankurtaran personellerinin de gönüllü olarak kalabalık sahilde hayat nöbeti tutmaya devam etmesi gözlerden kaçmadı ve vatandaşın beğenisini topladı.

Arkadaşlarıyla birlikte her gün sahilde olduğunu belirten Sabri Şimşek, “Deniz bugün harika. Salı gününden beri sabah 9, akşam 6 denizdeyiz. Kasım’ın sonuna kadar da böyle gitmesini bekliyoruz. Denizde dalga olmazsa her gün Karasu sahilinde olacağız” dedi.

Çocuklarıyla birlikte güzel havanın tadını çıkartan Feride Yavuzyiğit ise “Hafta içi çocuklarımız okuldaydı. Hafta sonu tatilini de güzel değerlendirelim istedik. Denizin böyle güzel olması ve havanın sıcak olmasını fırsat bilerek sahile geldik. Son güzel günler, önümüzde yağışlar var” diye konuştu.

Haşim Sevimli, “Sıcaklar arttığı için günü kurtarma peşindeydik ama şu an çok iyi. Su çok güzel, deniz çarşaf gibi. Normalde dalgalı olurdu” derken Gülbahar Ece de “Misafirlerimizi getirdik. Karasu’nun her şeyi çok iyi. Çok güzel bir gün” şeklinde konuştu.