-

Sakarya il merkezinde yayın yapan bir internet sitesinde yayınlanan köşe yazısına cevap veren Karasu Belediyesi KARSAŞ Müdürü Salim Erol, konuyla alakalı yayınladığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Karasu Belediyesi KARSAŞ A.Ş. şirketinin bünyesinde olan bir işletme hakkında soruşturmadan, araştırmadan bilinçsizce yazılanlar hiç de hoş olmamıştır. Keşke hesap ödediğin anda sorsaydın fiş olayını veya hesap ödedikten sonra bizlerle iletişime geçseydin gerekli açıklamayı net öğrenirdin. Gerçi cevabı öğrensen bile ön yargılı geldiğin ve tamamen karalama amaçlı yazdığın yazılarda bir değişiklik olur muydu orası tartışılır.

Ailenizle birlikte geldiğiniz Karasu Belediyesi KARSAŞ A.Ş. işletmesi olan Sahil Park kafe, denize sıfır, nezih bir ortamda birinci sınıf ürünlerin kullanıldığı bir kafedir. Burada ödediğiniz hesap sistemimizde görüldüğü gibi sizin de olumsuz yazınında kaleme aldığınız gibi 160 liradır. Abartmadan iddia ediyoruz ki sahil bandında Karasu Belediyesi KARSAŞ A.Ş. olarak bu tür işletmeleri bünyemizde tutmazsak ödeyeceğiniz hesap minimum 400 lira olurdu. Keşke haber boyutunu bu şekilde yapsaydınız.

Fiş olayına gelince... Bu yazdıklarımızı herkes gibi siz de çok iyi biliyorsunuz ama nedense bir türlü kaleme almıyorsunuz ya da alamıyorsunuz. Karasu Belediyesi, son 3 yılda kurumsal kimliğini büyük oranda tamamlamış, halkına güven veren, maddi imkansızlıkları olmasına rağmen Sakarya genelinde büyük hizmetler üreten, şeffaf ve bir o kadar da disiplinli çalışan bir belediyedir.

KARSAŞ A.Ş. adı altında satılan her ürün, kesinlikle sisteme işlenir ve bu işlem arşivlenir. Siz Sahil Park’ı ziyaret ettiğiniz gün hesabı ödediğinizde fişinizi alsanız da almasanız da kasaya işlenen ürünün bedeli kadar otomatik olarak fiş kesilmiş olur. Biz, öyle bir işletmecilik yapıyoruz ki, kendi içtiği çayın bedelini ödeyen Belediye Başkanımız ve yönetim anlayışımız var bizim.

Hakkı hukuku bilmesek Karasu’ya bu kadar hizmeti yapamazdık değil mi? Keşke o gün haber verseydiniz de size eşlik etseydik. Gelmişken Karasu’da neler yapılmış beraber gezseydik. Siz sorsaydınız, biz kalem kalem anlatsaydık. Ama siz zaten daha yola çıkmadan Ferizli rampasında Karasu’ya geliş amacınızın ne olduğunu belli etmişsiniz.

Eğer bu işi halk için hakkaniyetle yaptığınızı düşünüyorsanız gerçekten olanları araştırıp yazın. Yoksa yalandan birbirinize bakmanıza gerek yok. Yaptığın haberden anlaşıldığı üzere koku önyargılı davrandığınızdan dolayı geliyor”