KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu

Karasu Belediye Bakanı İshak Sarı, Zabıta Haftası’nın 94. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü ekibiyle bir araya geldi. Zabıta ekibinin haftasını kutlayan Başkan Sarı, Zabıta Müdürü Talat Kaptan'a tüm personeli adına çiçek ve pasta takdim etti.

 

Zabıta Müdürlüğümüz, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamalarının güvencesi” diyerek sözlerine başlayan Başkan Sarı, “Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Zabıtamız, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimiz” ifadelerini kullandı.

 

Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatının, belediye ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğüne de değinen Sarı, “Bugüne kadar yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı başta Karasu Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüzün ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm teşkilatının haftasını kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

HABERE AiT FOTOĞRAFLAR: