-

AGD KARASU FİLİSTİN BASIN AÇIKLAMASI (izle)

...

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Cuma Namazı sonrası Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karasu Temsilciliği tarafından Filistin’e destek programı düzenlendi. Filistin’de şehit olan Müslümanlar için Kuzuluk Boşnak Camii İmam hatibi Erol Küçük tarafından gıyabi cenaze namazı kılındı.

Karasu Merkez Camii yanında bulunan 17 Ağustos Parkı’nda gerçekleştirilen programa Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Saadet Partisi İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Salim Direk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KUDÜS İSLAM’INDIR

Kılınan gıyabi cenaze namazı sonrası AGD Karasu Temsilcisi Murat Ali Aksoy bir basın açıklaması okudu. Aksoy, açıklamasında “İslamiyet’in büyük değerlerinden biri olan Mescid-i Aksa ve Kudüs kırmızı çizgimiz, bu çizgiyi de kanla çizeriz” dedi.

Aksoy, yaptığı basın açıklamasında “Kudüs, üç dinin ortak alanı değil, sadece İslam’ındır ve Müslümanlarındır” diyerek başladı. “Türkiye, mazlumların hamisi bir ülke misyonu taşımakta. Biz Kudüs uğruna kan dökmeye de can vermeye de hazırız” diyen Murat Ali Aksoy, açıklamasında şu ifadelere vurgu yaptı:

ASKER GÖNDERİLMELİ

“İsrail, laftan ve kınamadan anlamaz ve duymaz. Beş yaşındaki çocuğun alnına silah doğrultan bu terör devletini kınamakla yetmez. Sözler ve kelimeler tükendi. Bir an önce meclisten tezkere çıkartılarak askerimiz barış gücü olarak İsrail’e gitmeli.

Amerika’nın Türkiye’deki üsleri kapatılsın. İsrail bir terör devletiyse, teröristle işbirliği yapılmaz. İsrail ile ticari ve siyasi ilişkiler kesilmeli. Biz, millet olarak bu bedeli ödemeye hazırız. Ve atılacak her adımın destekçisiyiz, her zaman arkanızdayız”

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.