KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün'ün haberi

 

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Karasu Kaymakamlığı görevine atanan Dr.Ahmet Naci Helvacı, 29 Temmuz Çarşamba günü görevine başladı. İlk olarak Karasu halkına bir mesaj yayımlayan Helvacı, mesajında şu ifadeleri kullandı:

 

Saygıdeğer Karasulular, değerli mesai arkadaşlarım, basınımızın güzide mensupları;

 

Bu görevin ilçemize ve şahsıma hayırlara vesile olmasını temenni ederek beni bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve Bakanlar Kurulunun değerli üyelerine saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.  

 

Yeşilin mavi ile birleştiği, her yönüyle muhteşem güzellikler ihtiva eden böyle bir ilçe de, siz değerli halkımıza hizmet edecek olmanın büyük bir onur olduğunu ve ağır bir sorumluluk gerektirdiğini öncelikle belirtmek istiyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle görev anlayışımız; insana yakışan bir yönetim tarzı çerçevesinde, ilçemize karşı taşıdığımız sorumluluğun da farkında olarak, mesai arkadaşlarımla birlikte Karasu’nun ve Karasuluların sorunlarını çözmeye çalışmak olacaktır.

 

Kaymakamlığım süresince, yasalarla tanımlanmış görevlerimizi ifa ederken, bu makamı halkla devlet arasında ki bir köprü görevi olarak kabul edip adalet, tarafsızlık, hukukun üstünlüğüne saygılı, sevgi ve hoşgörüye dayalı, sivil katılımın olduğu, denetime açıklık, hesap verilebilirlik, şeffaflık ve en önemlisi vatandaş odaklı evrensel değerleri de dikkate alarak halkımıza en iyi hizmeti sunma aracı olarak kullanma gayreti içerisinde bulunacağım.

 

Başlanmış ve yürütülmekte olan veya planlanmış çalışmaların takibini titizlikle yapmaya devam ederken, Karasu’nun eğitim, sosyal ve ekonomik yönden kalkınmasına, kültür ve turizm alanında gelişmesine yönelik çalışmalarımızı da kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımızla birlikte yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Halkımıza daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan yeni projeleri de inşallah en kısa sürede planlayıp hayat geçireceğiz.

 

Bu çalışmalarımız sırasında, kamuoyu adına denetim ve bilgilendirme görevini üstlenen basın mensuplarımızla da enformasyon anlamında sürekli yakın ve sıcak bir iletişim içinde olacağız. Görevini büyük bir sorumluluk ile yerine getiren tüm kamu görevlilerimize başarı dileklerimi iletirken, Karasulu hemşehrilerimi sevgiyle selamlıyorum.