Karasu Haberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün'ün haberi

 

 

Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı’nın Kurban Bayramı mesajı:

 

 

 

Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde gönül kapılarını birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız.

 

İçerisinde pek çok güzellikleri barındıran Kurban Bayramıyla bir kez daha buluşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar; sevgi, kardeşlik, dostluk, barış, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının coşku ile yaşandığı özel günlerdir. Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde gönül kapılarını birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit yakınlarını ve gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, yaşlılarımızı ziyaret etmeli, fakir ve muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz.

 

Kaymakamlığımız, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirmelerini temin etmek üzere gerekli güvenlik ve trafik tedbirleri alınmıştır. Bayram günleri sevincinin kedere dönüşmemesi için, tüm sürücülerimizden trafik kurallarına hassasiyetle uymalarını, ailelerini ve milletimizi üzüntüye sevk edecek kazalara mahal vermemelerini istirham ediyorum.

 

Başta Karasulu hemşehrilerim olmak üzere Milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. Bizi güçlü kılan, bizi bu günlere taşıyan birlik ve beraberliğimizin Kurban Bayramı vesilesiyle daha da güçlenerek kuvvetleneceğine olan inancımı ifade ederken, birbirimize daha sıkı sarıldıkça yakaladığımız milli ruh ve heyecanın da ülkemizi daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sevinçle karşıladığımız bayramın üzüntüye dönüşmemesi adına tatil bölgelerine ve ailelerinin yanlarına memleketine gidecek vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, Bayramlaşmalarda sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralına dikkat ederek yapmalarını rica ediyor, Kurban Bayramı'nın ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.

 

 

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın Kurban Bayramı mesajı:

 

 

Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

 

Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygı değerinin bir kez daha anlaşıldığı, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.

 

Kurban Bayramı’nın insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, tüm Karasu halkının mübarek Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.