-

Sakarya’nın Karasu ilçesinde düzenlenen tören ile 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı. Karasu Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen törende, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik, Atatürk anıtına Muhtarlar Derneği çelengini sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi. Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, tören sonrası birer konuşma yaptı.

HALKIN YANINDA ve HİZMETİNDELER

Kaymakam Dr. Helvacı, yaptığı konuşmada “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımıza verdiği değere uygun olarak, günümüzde kendisini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir” dedi.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ise, “Muhtarlarımız, özellikle pandemi sürecinde önemli ve özverili çalışmalar ortaya koydu. Yerel yönetimler olarak muhtarlarımız, bizim elimiz gözümüz durumunda. Bu özel günlerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı ve ilçe protokolü, pandemi sürecinde gösterilen özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı muhtarlara birer teşekkür belgesi takdim etti. Programın ardından ilçe protokolü ve muhtarlar toplu yemekte bir araya geldi..