Ramazan Marmara'nın haberi

-

Cumartesi günü Karasu Şehir Stadı’nda Darıçayırı Beldespor’a konuk olan Karasu Güvenspor, rakibini sekiz golle geçerek iki hafta süren galibiyet hasretine son verdi. Maçın henüz 5.dakikasında gelen ilk golle perdeyi açan isim Ömer oldu ve takımı Karasu Güvenspor’u 0-1 öne geçirdi.

Bu golden altı dakika sonra Orhan Baki ile Güvenspor farkı ikiye çıkardı ve skor 0-2 oldu. 27.dakikada Ömer’in golüyle skor 0-3’e yükseldi. Darıçayırı Beldespor, 31.dakika Ali ile ilk golünü buldu ve skoru 1-3’e getirdi.

Farkı indirmek hatta beraberliği yakalamak isteyen Darıçayırı gol ararken Orhan Baki bir kez daha sahneye çıktı ve 35.dakikada skoru 1-4 yaptı. İlk yarının bitmesine bir dakika kala Ömer’in üçüncü golü geldi ve skor 1-5 oldu. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarının başlamasının ardından iki takım da gol aramaya devam etti. 54.dakikada Samet ile Karasu Güvenspor farkı beşe çıkardı ve skoru 1-6yaptı. Dk.56’da Şahin’in golü le Darıçayırı ekibi skoru 2-6 yaptı ve farkı dörde indirdi derken bu golden saniyeler sonra Ömer kendisinin dördüncü golünü kaydetti ve farkı yine beşe çıkararak skoru 2-7’ye getirdi.

Maçın son golü ise 75.dakikada Eray Reis’ten geldi ve maçın skoru 2-8 olarak ilan edildi. Karasu Güvenspor, iki haftadır beraberlikle ayrıldığı maçlardaki galibiyet hasretini, Darıçayırı Beldespor’a gol olup yağarak bozdu.

Darıçayırı Beldespor 2-8 Karasu Güvenspor

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Halit Musaoğlu, Barış Atuk, Halil İbrahim Arabacı

DARIÇAYIRI BELDESPOR: Ali Yazıcı, Cihan, Murat Kadri (Volkan), Murat Erdem (Halil), Muhammet, Oruçay, Şahin, Ömer (Ercan), Atilla (Süleyman), İbrahim, Ali Öztürk

ANTRENÖR: Fikri Şenel

KARASU GÜVENSPOR: Serkan, Furkan, Gökhan, Murat, Eray Erbay, Muhammet, Abdulsamet, Eray Reis, Orhan Baki, Ömer, Yavuz (Rıdvan)

ANTRENÖR: Hasan Şahane Sayılı

GOLLER: Dk.31 Ali, Dk.56 Şahin (Darıçayırı Beldespor), Dk.5, 27, 44 ve 56 Ömer, Dk.11 ve 35 Orhan Baki, Dk.54 Samet, Dk.75 Eray Reis (Karasu Güvenspor)