İlçenin muhtelif caddeleri ile park ve dinlenme alanlarına birbirinden farklı çiçek dikimi gerçekleştiren belediye ekipleri, özellikle yol ve orta refüjleri daha modern görünüme kavuşturacak peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalarda ara refüjde yapılan çimleme, çiçek dikimi, havalandırmanın yanı sıra Mevlana Caddesi’nde bulunan refüj ile Eski Hastane Caddesi girişinde yer alan kavşağa görsel çalışmalar yapılarak göze hitap eden bir hizmet gerçekleştirildi.

 

Çalışmalar devam edecek

 

İlçedeki kavşak ve refüjlerin peyzaj düzenlemelerinin belirlenen program dâhilinde yapılmaya devam edeceğini kaydeden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, özellikle yapılan çalışmalarla ana cadde üzerindeki kavşakların güzel bir görünüme kavuşturulduğunu, cadde, sokak ve refüjlerde devam eden çalışmalar sonucunda ilçenin modern bir görünüme kavuşacağını ifade ettiler.

 

Karasu’ya yeşil bir soluk

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde güzel çalışmaları hayata geçiriyor. Yıl boyunca belirli bölgelerimizde peyzaj uygulamaları gerçekleştirerek, ilçemize yeşillendirme ile soluk aldırdık. Bu anlamda, Mevlana Caddesi ve Eski Hastane Caddesi başlangıcında yapılan peyzaj çalışmalarını yerinde takip ederek sorumlu personellerimizden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Kaldırım ve yollarda gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma ve peyzaj uygulamalarımız ile ilçemizde güzel bir görsel oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ÇEVRE DÜZENLEMESİ FOTOĞRAFLARI AŞAĞIDA: