Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarını ara vermeden sürdüren Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Kerim Ali Aksoy, Yassıgeçit Mahallesi ile Subatağı Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi ile karşılanan Aksoy ve Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, burada vatandaşlarla usun süre sohbet etti. Mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Aksoy, “Biz siyasetin de bir namusunun olduğuna inanıyoruz. Siyaset yaparken kimseye çamur atma derdinde değiliz. Siyasetin ahlakı adil olma, şeffaf olma, işi ehline verme, israf ve yolsuzluğa geçit vermeme, ayrımcılık yapmama, halkı ezdirmeme ve halkı kollama, rant sağlamama gibi temel hususlardır” dedi. “Belediye yönetiminde adil olunmadıktan sonra başarılı olamazsınız” diyen Kerim Ali Aksoy, “Şeffaf olacağız, halkımıza hesap vereceğiz. Halkımızın yönetimini üstlendiğimiz için hesabımızı halkımıza vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

Sorunlar tek tek not alınıyor

 

“Bugün oy istemeye nasıl ayağınıza kadar geldiysek, belediye başkanı olursam ekibim ve belediye birimleri olarak yine ayağınıza kadar gelerek sorunlarınızı dinleyeceğiz” diye konuşan Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Kerim Ali Aksoy, sözlerini “Mahalle ziyaretlerinin ilk turunda halkımızın sorunlarını not alıyoruz. Seçim beyannamemizi böyle oluşturuyoruz. Her mahallelin sorunları ayrı olduğu için mahalle mahalle geziyoruz ve sorunları halkımızdan dinleyip bunlara nasıl çözüm yolum getirebiliriz diye çalışmalar yapıyoruz” şeklinde sürdürdü.

 

İşi ehline vereceğiz

 

Aksoy sözlerini, “İşi ehline vermediğiniz zaman kıyameti bekleyeniz diyor Hadis-i Şerifte. Nasıl arabamız bozulduğu zaman işinde ehil olmuş usta arıyorsak, belediyemizi yönetirken işinde ehil bir anlayışın yönetmesi gerekmektedir. Bu sebeple Milli Görüş Belediyeciliği Türkiye’de belediyeciliğin kitabını yazmıştır. Halkımızda bir kez daha bu belediyeciliğin özlemini görmekteyiz. Çare dürüst bir başkan dürüst bir yönetimden geçiyor ve çare Saadet’ten geçiyor” diyerek tamamladı.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: