KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün’ün haberi  /  Kamera ve Fotoğraf: Esra Angün

 

 

Selçuk Bayrak’ın sahibi olduğu Bayrak Emlak & Rent A Car, Cuma günü düzenlenen açılış töreniyle Batı Karadeniz Caddesi, Sahilpark karşısında hizmete girdi. Açılış kurdelesi, dua edilmesi ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kesildi.

 

İşletmesi hakkında bilgi veren Bayrak Emlak & Rent A Car sahibi Selçuk Bayrak, “Yaklaşık 49 yıl Avrupa’da yaşadım ve hizmet verdim. Özellikle Avrupa’da yaşayan hemşehrilerimizi ve Avrupalı turistleri ülkemize ve cennet ilçemiz Karasu’ya getirmek amacıyla hizmet vermeye başladık” dedi.

 

Türkiye’nin beş şehri olan İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve Sivas havalimanlarından gelen vatandaşlara anlaşmalı olarak araç temini yapacağız” diyen Selçuk Bayrak, “Bunun yanı sıra, şehir dışı tanıtımlarımızla Karasu’yu tanıtacağız ve vatandaşı Karasu’da ev sahibi yapacağız” diye konuştu.

 

Karasu’dan ev almayı düşünenlere de bir çağrıda bulunan Bayrak, “49 yıl ülke dışında yaşayan biri olarak şunu diyebilirim: Bu yaşıma kadar ne Akdeniz’e ne de Ege’ye gittim. Karadeniz’in tatil cenneti Karasu’ya herkesi davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

AÇILIŞA AİT VİDEO ve FOTOĞRAFLAR: