-

Karasu Aziziyespor Genel Kaptanı Yücel Şirin ve Kulüp Yöneticisi Besim Ömer Cengiz, Öncü Karasu Gazetesi ve KarasuHaberleri.com İnternet Medyası Spor Müdürü Ramazan Marmara’nın sorularını yanıtladı.

Süper Amatör Lig’in ilk yarısını değerlendiren Şirin ve Cengiz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sezon başında ilk maçlarında kötü bir sakatlık yaşadıklarını ifade eden Yücel Şirin, “Kalecimizin ön çapraz bağları koptu. Kaleci almaya da zaman kalmadı. Alacağımız iyi kaleciler de başka takımlarla anlaştığı için kale pozisyonunda sorun yaşadık” dedi.

Genel olarak ilk yarıda takımın iyi bir performans sergilediğini vurgulayan Genel Kaptan Yücel Şirin, “Oyunlar bizim baskımız halinde geçti. Tek mağlubiyet aldık. Genelde son dakikalarda şansızlık golü yedik. Tek mağlubiyetle ilk yarıyı kapadık” şeklinde konuştu.

TRİBÜNLERİMİZ HER ZAMAN DOLU

Hedeflerinin değişmediğini de söyleyen Yücel Şirin, “Hedefimizin uzağında değiliz. İçindeyiz. İkinci yarı da daha farklı Aziziyespor izletmek için çalışmalara başladık. Hem takım içerisinde dengeleri korumak adına hem de transfer anlamında bazı girişimlerimiz var. Hedefimizden sapma yok. Kopmayı düşünmüyoruz” diye kaydetti.

Tribünden ciddi destek aldıklarını söyleyen Genel Kaptan Şirin, “Tribünlerimiz her zaman dolu oluyor. Destek oluyor. Küfür ortamı olmadan ve sorun yaşanmadan şampiyon olmamız için bize destek oluyorlar. Deplasmanlarda bile en kalabalık biz oluyoruz. 600-700 kişi oluyor. Seyirci anlamında da iyi bir sezon yaşıyoruz. Sadece Aziziye taraftarı değil her kesimden destekleyenimiz var” dedi.

“Eksik gördüğümüz noktalar için çalışmalarımız başladı” şeklinde konuşan Şirin, “Nokta transfer düşünüyoruz. Play-off’a kalacağız ve zirveye çıkacağız. Gruptan çıkmayı zaten kafaya koyduk” sözlerine yer verdi.

YOLLARIMIZI AYIRMAK ZORUNDA KALDIK

Sezon başında lige planlamalar yaparak girdiklerini söyleyen Karasu Aziziyespor Kulübü Yöneticisi Besim Ömer Cengiz ise, “Bu çerçevede transferlerimizi yaptık. Kendi kulübümüzde büyüyen, yetişen kişileri tekrar takıma kazandırdık” diye belirtti.

“İlk yarıyı 5 puan eksik aldığımızı düşünüyoruz” diyen Kulüp Yöneticisi Cengiz, “Lig çetin gidiyor. Takımlar sürekli beraberlik anlayışlı ile sahaya çıkıyorlar. Son 3 haftada biz daha etkili futbol oynadık. Hedeflediğimiz puanın arkasındayız ama bu düzelecek” şeklinde konuştu.

“Sezona kariyerinde iyi olan Süleyman Paşalı hocamızla başladık” diye belirten Besim Ömer Cengiz, “Fakat bazı nedenlerden dolayı yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Sonrasında ise Ömer hocamızla devam etme kararı aldık. Kalecimizin sakatlanmasından dolayı maalesef planladığımız puanın altında kaldık. Ama bu demek değil ki bıraktık. Hiçbir şeyi bırakmadık. İkinci yarıda yükselişe geçeceğiz. İlk yarıda alamadığımız puanları alacağız ve bu ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

İYİ TRANSFERLERİMİZ OLACAK

Play-off ve BAL (Bölgesel Amatör Lig) sevdalarından vazgeçmediklerini de kaydeden Cengiz, “İlk günkü gibi devam ediyor. Yollarımızı ayıracağımız, bizimle yollarına ayıracak arkadaşlarımız da olacak ama bununla beraber aramıza katılacak olan arkadaşlarımız da olacak. Daha iyi hava yakalatabilecek iyi transferlerimiz olacak. En kısa zamanda bunları da paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Kulüplerine araç kazandırdıklarına da değinen Cengiz, “Hayırsever bir büyüğümüz aldı. Kendisi isminin açıklanmasını istemiyor. Desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ederiz” dedi. Deplasmanlarda seyircilerin kendilerini asla yalnız bırakmadığının altını çizen Besim Ömer Cengiz, “En çok seyirci her zaman bizdeydi. Dolu tribünlere oynuyoruz. Onlara, ne olursa olsun bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. İkinci yarıda onları daha da mutlu edeceğiz” sözlerine yer verdi.