-

Karasu’da eTwinning projesine katılım sağlayan 12 okula yönelik belge takdim programı düzenlendi. Programda katılım sağlayan okullara Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi belge takdimi gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, belgeleri hak eden okul müdürleri ve öğretmenlerine belgelerini takdim etti.

Ulusa Kalite Etiketi’ni; Zübeyde Hanım Anaokulu, Manavpınarı İlkokulu, İnönü İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Karasu İmam Hatip Ortaokulu, Karasu Anadolu Lisesi ile Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi almaya hak kazandı.

Zübeyde Hanım Anaokulu, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Yassıgeçit İlkokulu, Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Anadolu Lisesi ise Avrupa Kalite Etiketi alan okullar arasında yer aldı.

eTwinning projelerine her geçen yıl daha fazla katılım olduğunu vurgulayan Müdür Çetin Turhan, “eTwinning, bir çabanın, gayretin ürünü oldu. Yani bu belgeler durduğumuz yerde gelmedi. Bundan dolayı hem eTwinning’te hem de yıl boyunca yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık. Belgelerimiz; ilçemizde, çocuklarımızda, okullarımızda hayırlı olsun” dedi.