-

Geçtiğimiz hafta Karasu ve Kocaali ilçelerinde STK başkanlarının sesi, tüm kuzey bölgesine yayılmış ve bölgenin milletvekili beklentisi büyük ses getirmişti. Kuzey bölgesinin belediye başkanları da konuya dair görüşlerini bildirmeye başladı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Şahsen milletvekilliği gibi bir düşüncemiz yok. Biz, tarafımıza tebliğ edilmiş bir görev var ve bunu en iyi şekilde yapma gayretindeyiz. Arkadaşlarımızdan talip olan varsa, canı gönülden arzu ederiz” dedi.

“Bölgemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını bilen, bu sorun ve ihtiyaçlara cevap verebilecek, bölgemizi temsil edebilecek bir adayın seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitmesini canı gönülden arzu ederiz” diyen Gündoğdu, şu ifadeleri kullandı:

“Bunun yanı sıra bölgemiz halkının oyuyla seçilmiş bir vekili ilçe halkı da ister. Geçmişte ilçemizden milletvekilleri çıktı. Elbette ilçemizden biri olması çok farklı bir olay. Fakat ilçeden olunca sorunlar çözülüyor mu? Bu da çok mümkün olmuyor. Geçmişte örneklerini yaşadık.

Kuzey bölgesiyle alakası olmayan vekillerin de bölgemize katkısı olmuştur. Bölgeyi bilen, bölge insanını tanıyan bir adayın olmasını tabii ki isteriz”