2022-2023 eğitim-öğretim yılı sona erdi. Karasu’da 12 bin 470 öğrenci karne aldı. Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, karne mesajı yayınlayarak, “Özverili ve huzurlu bir biçimde çalışarak bir yılı daha tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

SABIR VE GAYRET

Müdür Çetin Turhan, “Öncelikle emeklerinden ve gayretlerinden dolayı tüm öğretmen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Sabahın erken saatlerinden itibaren yağmur, soğuk, ayaz demeden büyük bir sabır ve özveriyle okullarına devam eden öğrencilerimizi tebrik ve takdir ediyorum. Çocuklarımızı büyük bir sabırla her gün okula uğurlayan, okula devamlarını sağlayan ve eğitimleri konusunda bizlere yardımcı olan fedakar velilerimize tüm idareci ve öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

DEĞERİ SAYIYLA ÖLÇÜLEMEZ

Mesajında velilere de seslenen Turhan, “Özellikle minik öğrencilerimiz büyük bir heyecanla eve gelecekler. Sizden beklentimiz; yavrularınızı, karnelerine bakmadan önce sıkıca kucaklayınız. Çünkü hiçbir çocuğumuzun değeri ve önemi sayılarla ölçülmez. Dolayısıyla karnelerindeki sayısal değerler çocuklarınızın karşılığı değil, okulda öğrendikleri bilgi ve davranışları ne derece özümsediklerinin göstergesidir. Bu sebeple değişkendirler ve öğrencilerimizin çabalarına bağlıdır. Değerli veliler, çocuklarımız coşkun akan nehirler gibi içlerinde müthiş bir enerji barındırırlar. Bizlere düşen onların bu enerjilerini doğru kullanmalarına yardımcı olmaktır” diye belirtti.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

“Hiçbir başarının tesadüf olmadığı bilinciyle başarıya ulaşmada en önemli unsurun düzenli ve sistemli çalışma olduğunu unutmayın” diyerek öğrencilere seslenen Müdür Çetin Turhan, “Sizleri bilimin ışığında iyi yetişmiş birer fert olarak, gelişen teknolojiyi kullanabilen, öz güveni yüksek, kültürüne duyarlı, nitelikli ve ahlaklı bireyler olarak görmekten büyük mutluluk duymaktayız. Tatil süresince hayata dair yeni tecrübeler edinme, tabiatı ve kendini tanıma, akranlarla bolca zaman geçirme şeklinde değerlendirmenin faydalı olacağını düşünüyorum” sözleriyle mesajını tamamladı.