Perşembe günü Karasu İmam Hatip Ortaokulu, Şanlıurfa’daki kardeş okulları için kermes düzenledi. Kermeste el yapımı pasta, börek, salata, sarma gibi onlarca çeşit yer alırken, ayrıca çekilişte düzenledi. Okulun müzik grubu ise kermese gelenlere birbirinden güzel şarkıları ile müzik ziyafeti yaşattı. 10.00-14.00 saatleri arasında gerçekleşen kermese yoğun katılım oldu ve tüm ürünler satıldı.

KARDEŞ OKUL İÇİN ÇALIŞMA

Okul Müdürü Şeref Çifçi, “6 Şubat’ta ülkemizi sarsan depremden etkilenen Şanlıurfa’da, Tepedibi Ortaokulu, Bakanlık tarafından kardeş okul olarak bize önerildi. Biz de kardeş okulumuzla hemen temasa geçip geçmiş olsun dileklerimizde bulunduk. Okulumuzun depremde maddi olarak bir hasarı olmadığını ama psikolojik olarak çok etkilendiklerini öğrendik. Okulumuzun ihtiyaçlarını öğrendik ve bu ihtiyaçların giderilmesi konusunda okul olarak çalışmalara başladık” ifadelerini kullandı.  

ŞANLIURFA’YA GİDECEĞİZ

“İhtiyaçların giderilmesi konusunda okul aile birliği ve velilerimiz ile birlikte kermes düzenlemeye karar verdik” diyen Müdür Çifci, “Tüm velilerimiz bize bu konuda çok büyük destek verdi. Bu yolda bizim yanımızda olan kermesimize iştirak eden, maddi, manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Çifci, “Kermesten elde ettiğimiz tüm geliri okul aile birliği ve birkaç öğretmenimizle beraber en yakın zamanda Şanlıurfa’ya giderek teslim edeceğiz” diye konuştu.  

Güler Çınasoğlu’nun haberi