-

KARASU'DA YILBAŞI GECESİ GÜVENLİK SEFERBERLİĞi (izle):

...

Karasu’da son yılların en geniş kapsamlı güvenlik uygulaması ve denetimi gerçekleştirildi. İlçe giriş çıkışları ile ilçe merkezinde oluşturulan çeşitli kontrol noktalarında halkın huzuru ve güvenliği için sıkı denetimler yapıldı.

Olası olayların önüne geçilmesi amacıyla denetim noktalarında kalabalık güvenlik personelinin bulunması dikkatlerden kaçmadı. Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hem drone ile havadan kontrol gerçekleştirdi hem de ekiplerce araçlar durduruldu, vatandaşa GBT sorgulaması yapıldı.

NARKOTİK KÖPEĞİ DE KATILDI

Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de İl Jandarma Komutanlığı destekli uygulama noktaları oluşturdu. 7 ekip ve 30 personelle ilçe giriş çıkışlarında sıkı denetim yapıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı’nın asayiş ve trafik ekiplerine ilden gelen istihbarat ve narkotik ekipleri de destek verdi.

Bu noktalarda da tek tek durdurulan araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Sürücü ve yolcular araçlardan indirildi. GBT sorgusu yapıldı. Şüpheli durumlarda süt araması ve hassas kokuya duyarlı narkotik köpeği tarafından da araçların aranması gerçekleştirildi.

GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ

Saatler 12’yi geçtiğinde ise uygulamalar devam etti. Emniyet ve jandarma ekipleri, Karasu’da gecenin geç saatlerine kadar huzur ve güvenlik denetimlerini sürdürdü. Son yılların en kapsamlı uygulamasında Karasu’da adeta kuş uçurtulmadı.