-

KARASU ŞEHİR STADI'NDA 19:19 PROGRAMI (izle):

...

Tüm yurtla birlikte saat 19:19’da Karasu’da da eş zamanlı bir etkinlik düzenlendi. Karasu Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen programda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal marşı ve Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi okundu.

Program öncesi CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt ve partililer, Atatürk Bulvarı girişinde toplanarak Türk Bayrağı açtı. Marşlar ve meşaleler eşliğinde stadyuma yürüyen partililer, saat 19:19’daki programa tribünden destek verdi.

Karasusporlu futbolcuların tam kadro katılım gösterdiği program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sezi Eratik Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Sude Sürekçi, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu.

Program sonunda CHP İlçe Başkanı Aykut Süt ve yönetimi, öğrencilere ve katılımcılara Nutuk kitabı dağıttı. Programda Karasu Ziraat Odası Başkanı Selami Arık, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç ve bir grup genç de hazır bulundu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.