-

Karasu Halk Eğitimi Merkezi ile Karasu Kuzey Gençlik ve Spor Kulübü tarafından ortak gerçekleştirilen 2022 yılı 1.dönem kuşak ve diploma töreni, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. 56 sarı kuşak, 5 yeşil kuşak, 10 mavi kuşak ve 9 kahverengi kuşak öğrencisi olmak üzere toplam 80 öğrenci terfi aldı.

Karate sporunda olgunlaşmanın simgesi olan kuşakları bellerine takan öğrencilere kuşak ve diplomalarını Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, Karasu Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Necdet Atilla ile Karasu Kuzey Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Işık verdi.

ÖĞRENCİLERİNİ KUTLADI

Kuzey Gençlik ve Spor Kulübü ile Karasu Halk Eğitimi Merkezi Antrenörü Şevki Abakoç, “Mükemmelleşmenin ve olgunlaşmanın sembolü olan kuşak terfi sınavlarında başarılı olan sporcularımızı kutlarım” dedi.

Abakoç, “Ayrıca karate branşının Karasu’da yaygınlaşması ve gelişmesi için vermiş oldukları desteklerden ötürü Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, Karasu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Said Özkan ile Karasu Kuzey Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Işık’a teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.