-

KARASU'NUN EN ÇEKİCİ ADAMI, AZERBAYCANLI REKORTMENE MEYDAN OKUYOR (izle):

...

Mıknatıs adam olarak bilenen Karasulu Süleyman Demirci, 2014 yılında tesadüfen kendisinde bir özellik keşfettiğini ve vücuduna ne koyarsa koysun yapıştığını belirtti.

Bir sabah evinde kahvaltı yaparken sigara içmek için kapıya çıktığı zaman vücudundaki mıknatıs gibi çekici özelliğini fark ettiğini vurgulayan Demirci, “Sigara yakarken çakmak düştü, yapıştı. O zaman bu özelliğimi keşfettim. O zamandan beri bu özelliğim devam ediyor. O zamandan bu yana vücudumda ne varsa yapışıyor. Gümüş, altın, cam, taş, ne varsa yapışıyor” dedi.

Dünyada karşısına bu konuda rakip istediğini de söyleyen mıknatıs adam Demirci, “Sadece metal değil. Ağaç, gümüş, taş ne varsa getirin vücudum tutuyor. Bir defasında denedim, vücudum 90 kaşık tuttu. Azerbaycan asıllı Etibar Elche Marneuli 50 kaşıkla rekorlar kitabına girdi. Onu geçmek için Guinness Dünya Rekorları Kitabı'nı Karasu’ya davet ediyorum. Gelsinler, canlı noter huzurunda çekim yapalım” ifadelerini kullandı.

Kendisine Karasu’nun en çekici adamı diye hitap ettiklerini de aktaran Demirci, “Şaşıran çok oluyor. Bu, tuhaf bir durum. Bunu ben açıklamamayayım, tıp açıklasın” şeklinde konuştu.