24 Ağustos tarihli Resmi Gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan kararname doğrultusunda Karasu’nun da içerisinde bulunduğu 422 kaymakamın yeri değişmişti. Dr. Ahmet Naci Helvacı’nın Tekirdağ Şarköy’e tayini çıkarken Karasu’ya ise Eskişehir Çifteler Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan tayin edildi. Arslan, yaklaşık 1 ayın ardından pazartesi günü Karasu’da görev başı yaptı.

MEHMET UĞUR ARSLAN KİM?

1979 yılında Kilis’ te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kilis’ te tamamlayan Mehmet Uğur Arslan, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Yerel Yönetimler alanında Yüksek Lisans da yapan Arslan, 2004 yılında Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğinde göreve başladı. 2005 yılında Fransa Franche Compte Üniversitesi’nde Fransızca dil eğitimi aldı.

Bartın Ulus, Elazığ Arıcak ve Artvin Ardanuç’ta Kaymakamlık görevini yürüten Kaymakam Arslan, Adıyaman ve Karaman’daki Vali Yardımcılığı görevlerinin ardından Konya Kulu Kaymakamlığı’na tayin edildi. Arslan, 2018 yılında başladığı Eskişehir Çifteler Kaymakamlığı görevini tamamladıktan sonra 24 Ağustos’ta Karasu Kaymakamlığı’na tayin edildi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi