Geçtiğimiz hafta Karasu Atatürk Bulvarı’na kurulan spor platformu ile start alan 18-22 Eylül Avrupa Hareketlilik ve 23-30 Eylül Avrupa Spor Haftası, hafta boyunca devam etti. Etkinlik kapsamında Karasu Spor Salonu’nda 8-11 yaş arası voleybol turnuvası yapıldı ve karşılaşmalar nefesleri kesti.

OKULLAR ZİYARET EDİLDİ

Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlamalar Limandere İlkokulu’nda devam etti. Öğrencilere yönelik spor yarışmaları, geleneksel sporlar ve ardından ise voleybol turnuvasının finalleri yapıldı. Ardından ise küçükler ve yıldızlar kategorisinde ayrı bir voleybol turnuvası düzenlendi. Adatepe İlkokulu’na da giden Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri, ilkokulu öğrencilerine spor yarışmaları, okçuluk ve dart branşlarında etkinleri gerçekleştirdi.

SPOR FAALİYETLERİ

Cuma günü ise Karasu Spor Salonu’nda hentbol branşında turnuva yapıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Kutlamalar kapsamında önümüzdeki hafta, Şehit Ferhat Sözer İlkokulu’nda spor yarışmaları, okçuluk ve dart branşlarında etkinlikler ve gençler voleybol turnuvası düzenleyeceğiz. Karasu Özel Eğitim Uygulama 1. Kademe okulunda spor etkinlikleri yapacağız ve ardından ise Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda spor yarışmaları, okçuluk ve dart branşlarında etkinlik düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.