Ramazan Marmara'nın haberi

-

Kızılcıkspor ile Kuruderespor, 1.Amatör Küme Karasu Grubu’nun 4.haftasında Kocaali Suni Saha’da karşı karşıya geldi. Kızılcıkspor, sahaya eksik kadroyla çıkan Kuruderespor karşısında maçın ilk dakikalarından itibaren hakim bir futbol ortaya koyarak maça üstün başladı.

Maçın henüz 8.dakikasında Yasin ile ilk golü bulan Kızılcıkspor, 15.dakikada Onur ile skoru 2-0’a getirdi. 24.dakikada Mert Can’la rakip ağlar bir kez daha havalandı ve Kızılcıkspor 3-0 üstün duruma geldi. Onur, 27.dakikada skoru 4-0’a taşırken 32.dakikada Kızılcıkspor bir kez daha Yasin ile skoru 5-0’a taşıdı.

İlk yarı, Kızılcıkspor’un beş golüyle sona erdi. İkinci yarıya Kuruderespor daha baskın başladı. Fakat üstünlüğü yine rakibine kaptırdı. 50.dakikada Onur yine sahneye çıktı ve takımının 6.golüne imza attı. Bu golden beş dakika sonra Kurudere ağları, yine Onur’la havalandı ve skoru ilan eden gol geldi: 7-0

Kuruderespor, rakibi karşısında farklı mağlubiyet alsa da centilmenliği bir an bile elden bırakmayarak alkışı hak eden takım oldu. Kızılcıkspor ise Onur Kurt’un attığı dört golle desteklenen galibiyeti soyunma odasında sevinç gösterisiyle kutladı.

Kızılcıkspor 7-0 Kuruderespor

SAHA: Kocaali Suni Saha

HAKEMLER: Görkem Cesur, Yusuf Yiğitoğlu, Behlül Bilgin

KIZILCIKSPOR: Batuhan (Ender), Emir, Tunahan, Yasin (Sabit), Oğuzhan, Ömer Faruk, Onur Kurt (Selçuk), Mert Can, Necmettin (Sefa Can), Ali, Hakan

ANTRENÖR: Aydın Zandolu

KURUDERESPOR: Recep Ali, Recep Özdemir, Uğur, Hüseyin (Alihan), Ramazan, Enez, Ertuğrul, Yunus Emre, Zafer, Abdullah (Alp Numan), Kerem (Önder)

ANTRENÖR: Ahmet Alemdar

GOLLER: Dk.8 ve 32 Yasin, Dk.15, 27, 50 ve 55 Onur, Dk.24 Mert Can (Kızılcıkspor)