-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Sakarya’nın çok yüksek riskli şehirler arasında yer almasına rağmen son 7 günlük vaka sayıları ve yüz bin nüfusa göre vaka sayısını gösteren tabloda Karasu detayı dikkatlerden kaçmadı. İlçe merkezinde Koronavirüs yoğunluk haritasında kırmızılıklar göze çarparken 17 çevre mahallesinde ise yoğunluk haritası görülmedi.

Sakarya genelinde Karasu, yüz bin nüfusa göre haftalık vaka sayısına göre 130.1 ile son sırada yer aldı. En yüksek oran ise 358.9 ile Geyve ilçesinde oldu. Karasu’da haftalık toplam vaka sayısı ise 87 olarak görüldü ve il genelinde 11.sırada yer aldı.

EN ÇOK ve EN AZ MAHALLELER

İlçe merkezin dışında, çevre mahallelerde Limandere, Konacık ve Karanlıkdere mahallelerinde Koronavirüs harita yoğunluğunda kırmızılık göze çarparken Kuyumcullu, Darıçayırı, Kızılcık, Resuller, Karapınar, Paralı, Akkum, Tuzla, Yeşilköy, Yenidoğan, Ortaköy, Ardıçbeli, Subatağı, Tepetarla, Gölköprü, Taşlıgeçit ve Camitepe mahalleleri ise harita yoğunluğunda yer almadı.