Kurulduğu 2018-2019 sezonundan bu yana bir sezonu 2. Amatör üzere üç sezonu 1. Amatör de mücadele vererek geçiren Kızılcıkspor, kongre düzenlendi. Kongrede Kurucu Başkan İdris Demirci, görevini Sinan Topaloğlu’na devretti. Demirci, Kızılcıkspor maceralarının dört yıl önce sportif başarıları kovalamak için değil, mahallenin gençlerini güzel bir aktivite olan spora yönlendirme amacıyla başladığını vurguladı.

MASA OYUNLARINA ENGE OLAMADIK

Demirci yaptığı Karasu Haberleri ve Öncü Karasu Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Herkesin takdiri olduğu üzere başarı da gelince hedeflediğimiz projeye bir adım daha yaklaşmış olmak hem bize, hem gençlerimize daha da motivasyon sağlıyordu. Şöyle ki, kurulduğumuz ilk yıl namağlup şampiyon olarak bir üst lige yükseldik. Bu başarı, Sakarya Amatör Lig tarihinde bir ilk. Oynadığımız her ligde biri hariç kalan sezonlarda gruplarımızı puan farklarıyla lider tamamlamışız. Geçen yıl 4 puan farkla grubumuzu tamamladık, anlamsızca ki bu zamana kadar olmamış, Play-Off oynattılar bize. Orada da takımımız olağan üstü başarı göstermesine rağmen masa oyunlarına engel olamadık” dedi.

KIZILCIKSPOR AİLESİ OLARAK BİRİZ

Açıklamasının devamında Demirci, “Takımım, teknik ekibim ve yönetim kurulu arkadaşlarım bu yarışı tamamlamadan ‘pes etmek yok’ dedik ve spor kamuoyunun da bildiği üzere bu sezon, bitime üç hafta kala şampiyonluğumuzu garantileyerek Süper Amatör Lig'e yükselme başarısını yakalamış olduk. Bu oluşumda, yönetici arkadaşlarıma, teknik ekibime, emekçi futbolcularıma ve taraftarlarıma teşekkür ediyorum. Biz, bayrağı daha genç, dinamik, heyecanlı genç kardeşlerimize devrediyoruz. Şahsım ve temsil ettiğim camia adına onlara başarılar diliyorum. Biz, Kızılcıkspor ailesi olarak biriz ve yeni yönetime destek olmaya devam edeceğiz. Görevim süresince hep iyileri yaşatmaya, doğruları paylaşmaya çalıştım. Başarıp başaramadığım spor kamuoyunun takdiridir. Bu vesile ile ilçemizde faaliyet gösteren tüm spor kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi