-

İnönü İlköğretim Okulu’nda müdür yardımcılığı görevini yürüten Furkan Enşici, kurucu müdür olarak görevlendirildiği Karasu Özel Eğitim Uygulama Okulu’na (1. Kademe) asaleten atandı. 2015 yılının Temmuz ayında Şanlıurfa ilinin Viranşehir ilçesinden Karasu’ya atanan Müdür Furkan Enşici, ilk olarak Gölköprü Ortaokulu’nda müdür olarak görev yaptı.

Burada bir buçuk yıllık görevinin ardından İnönü İlkokulu’na müdür yardımcısı olarak görevlendirilen Furkan Enşici, aynı okula 2018 yılında asaleten müdür yardımcılığına atandı. İnönü İlkokulu’ndaki 6 yıllık görevinin ardından Karasu Özel Eğitim Uygulama Okulu’na (1. Kademe) kurucu müdür olarak görevlendirilen Enşici, Eylül ayında okula asaleten atandı.

Karasu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun (1. Kademe) ilk geldiklerinde inşaat halinde olduğunu ifade eden Müdür Enşici, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla inşaatı bayağı ilerlemişti. Yine de yeni eğitim öğretime yetişir mi endişemiz vardı. Hamd olsun, mahalle muhtarımızın, hayırsever Ali Osman Karaman, Hasan Ekşi, Emre Filizfidan, İsmail Günaçdi ve mahallelilerin desteğiyle çok şükür yetiştirdik. 5-6 ayda bitirilmesi gereken işi, 25 günde tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Özel çocuklarımızın özel okulu ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.