-

Pandemi dönemi dolayısıyla ilçe merkezinde yoğunluğa neden olmaktan kaçındıklarını belirten Kurudere Mahallesi Muhtarı Hasan Emanet, ikinci kez mahallelerinde traktör muayene hizmeti aldıklarını belirtti.

Toplam 220 traktörün fenni muayeneden geçtiğini söyleyen Emanet, “Aynı zamanda elektrik ustasıyla da anlaşarak mahallemizde üç gün boyunca traktörlerin elektrik arızalarını da giderdik. Böylece hem traktörlerin ilçe merkezine inmesini engelledik hem de mahalle sakini şoförlerimiz kalabalıktan uzak durdu” ifadelerini kullandı.

MAHALLEMİZ BU YÖNDEN FARKLI

TÜVTÜRK yetkilileri ile temaslar kurup fenni muayene hizmetinin Kurudere Mahallesi’nde kalıcı hale getirilmesini sağlamak istediklerini de sözlerine ekleyen Emanet, “Mahallemiz, ilçe merkezi ve hizmet noktasına çok uzak. Çiftçimiz bu konuda zorluk çekiyor. Nüfusumuz da kalabalık” dedi.

Muhtar Hasan Emanet, “Siz gidemiyorsanız, muhtarlık olarak hizmeti mahalleye getirtiriz düşüncesiyle mücadele veriyoruz. Amacımız mahalle sakinlerimizin sağlığını korumak, onları mutlu etmek. İlk ve son kez muhtarlık görevini yerine getirdim. Benden sonra da bu hizmetleri almalarını isterim” diyerek sözlerini tamamladı.