Yerel seçimler için geri sayım başladı. Muhtar adayları da gezilerine hız verdi. Aza adaylarıyla birlikte ev ev gezerek projelerini anlatan Aziziye Mahallesi Muhtar Adayı Murat Genç, seçmenden destek beklediğini söyledi.

PROJELERİNİ ANLATTI

Aziziye için projelerini tek tek anlatan Genç, “Muhtarlığımıza JSB kepçe alıp kendi kepçemizle bozuk ara sokaklarımıza ve tarım arazisi yollarına anında müdahale edeceğiz. Ayrıca bu kepçe ile dere ve kanallarımızı temizleyerek su baskınlarına çözüm bulmaya çalışacağız. Mahallemizin dört bir yanından herkesin davetli olduğu festivaller, panayırlar ve piknikler düzenleyerek, mahalle halkının tanışmasını, kaynaşmasını sağlanarak herkesin birbirini tanıdığı büyük bir mahalle ruhu kurmaya çalışacağız. Eğitim, sağlık, tarım ve ekonomi alanında ücretsiz seminerler düzenleyerek halkı bilgilendireceğiz. Dolmuş güzergahının Aziziye'den geçmesi sağlanarak vatandaşların hastane-çarşı arasında ulaşımlarını kolaylaştıracağız” ifadelerini kullandı.  

GÖNÜL MUHTARLIĞI YAPACAĞIM

“Sosyal yardım projemizle ihtiyaç sahibi aileler için kendi üretebilecekleri ürünleri satabildikleri mini yaz pazarı kurularak, sattıkları üründen kazanç elde etmeleri sağlanacaktır” diye Murat Genç, “Bunların yanında taş ocağının kapatılması, Küçükboğaz Gölü’nün eski haline getirilmesi, tarımda verimliliğin arttırılması ve alternatif ürünlerin ön plana çıkarılması için elimizden geleni yapacağız. Kıyı erozyonuna önlem alınmasını için bizlerde nereye başvurulması gerekirse başvuracağız gerekirse Bakanlığın kapısında yatacağız. Bayramlarda ise mahallemizi de süsleyerek boyayacağız. Muhtar seçildiğim takdirde gönül muhtarlığı yapacağım ve asla mühür muhtarı olmayacağım” dedi.

I M G 20240327 W A0005

I M G 20240327 W A0006

I M G 20240327 W A0007

I M G 20240327 W A0008