-

Yeşilköy Mahallesi birinci azası ve bir dönem muhtar vekilliği de yapan Ersin Koç, mahalle bağlantı yollarını kendi imkanlarıyla yaptıklarını söyledi. KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu’ya konuşan Koç, “Muhalefet olduğumuzu düşündükleri için mi hizmet alamıyoruz?” diyerek sert eleştiride bulundu.

17 Temmuz 2019 gecesi meydana gelen sel felaketi sonrası mahallelerindeki yol ve köprülerde hasar meydana geldiğini, yaklaşık 16 ay geçmesine rağmen yapılmadığını ifade eden Ersin Koç, “Afet desteği 500 bin liralık bir bütçenin geldiğini öğrendik. Fakat bize bir yatırım yapılmadı” şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR SAHİP ÇIKTI

Yeşilköy Mahallesi ile Yayla Deresi bağlantı yolunun 300 metrelik kısmının 150 metresini kendi imkanıyla yaptığını söyleyen Koç, “Karasu Belediyesi’ne durumu bildirdik. En azından stabilize yol yapılmasını istedik. İlgilenen olmadı. Büyükşehir bize sahip çıktı ve eksiklerimizi giderdi. 150 metrelik beton yolu kendimiz yaptık. 150 metresini de Kurudere Orman Kooperatifi Başkanı Mehmet Egelioğlu yapacak” diye konuştu.

ERSİN KOÇ'UN TEK BAŞINA YAPTIĞINI BELİRTTİĞİ YOL: