-

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda geri sayımın başladığını belirterek Limandere Mahallesi için doğalgaz müjdesi verdi. Ağun, paylaşımında “Limandere için geri sayım başladı” diyerek 1 Mart 2022 tarihini işaret etti.

Limandere Mahallesi Muhtarı Sinan Erbaş da yaptığı paylaşımda, “Allah izin verirse 1 Mart 2022 Limandere için geri sayım başlıyor. Limandere’ye hayırlı olsun” ifadelerini kullanarak Hüdaver Ağun ile fotoğraf paylaştı.

İKİ BUÇUK AYDA TESLİM

Muhtar Erbaş, Karasu Haberleri ve Öncü Karasu’ya yaptığı açıklamada “1 Mart’ta çalışmalar başlayacak ve iki buçuk ay gibi bir sürede gazımız kapıya teslim halde teslim edilecek. Proje ihale aşamasında, Haziran ayı ortasında doğalgaz mahallemize gelmiş olacak” dedi.

Önümüzdeki kış döneminde Limandere Mahallesi’ndeki 900 hanenin doğalgaz ile ısınacağını belirten Erbaş, “Mahallemizde birçok evde kat kaloriferi mevcut. Dönüşümde zorluk yaşamayacağız. Muhtar olduktan sonra yazdığımız dilekçeler dikkate alındığı ve mahallemizin 2022-2026 yılı yatırım programına alınmamız bizi mutlu etti” diye konuştu.

YOL ÇALIŞMASI DA GELİYOR

Karasu Belediyesi’nin de Limandere Mahallesi için 2022 yol yapım programı olduğunu ve doğalgaz döşeme işleminin ardından yolların da yapılmasıyla mahallede çifte müjde yaşanacağına da vurgu yapan Erbaş, “Belediye Başkanı İshak Sarı ve Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun’a da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.