-

KARASU'DA İKİ MAHALLE, MUHTARINI SEÇTİ (izle):

...

Karasu’da iki mahalle muhtarının Koronavirüs nedeniyle vefat etmesi sonucu mahalle sakinleri, muhtarlarını seçmek için Pazar günü sandığa gitti. Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Denizhan’ın vefatının ardından muhtarlığı birinci aza Cumhur Özkan devralmıştı. Denizköy Mahallesi’nde ise Muhtar Ali Barbaros’un vefatının sonrasında birinci aza Cemil Genç vekaleten devralmıştı.

Hürriyet Mahallesi’nde dört, Denizköy Mahallesi’nde dört aday, muhtarlık yarışına girdi. Hürriyet Mahallesi’nde adaylar, vekaleten muhtarlığı devralan Cumhur Özkan ile birlikte Aytekin Özkan, Şükrü Acar ve Sinan Denizhan; Denizköy Mahallesi’nde ise adaylar, Ali Babuş, İbrahim Cansever, Ekrem Tufan, Ayhan Genç oldu. Saat 17:00 itibariyle oy kullanma işlemleri tamamlandı ve sandıklar açıldı.

Yapılan sayımlar sonucu Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı’na bir kez daha Cumhur Özkan seçilirken Denizköy Mahallesi Muhtarlığı’na ise Ayhan Genç getirildi. Her iki mahalle muhtarı da iki yıl sonra gerçekleştirilecek olan mahalli seçimlere kadar görevlerini yürütecek.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.