-

MODESTO CAFE ve RESTAURANT AÇILDI (izle):

.

Karasu’da uzun yıllar hizmet veren ve bir marka haline gelen Ensar Kebap, hizmet içeriğini değiştirerek cafe ve restaurant hizmetiyle yeniden açılış yaptı. İşletmeci Nihat Erdoğan ve Osman Erdoğan, yenilenen yüzüyle MODESTO Cafe ve Restaurant’ın bir kez daha Karasu’da marka haline geleceğini belirtti.

Yoğun bir katılımın olduğu açılış töreni öncesi dualar edildi. Belediye Başkanı İshak Sarı, hayırlı olsun temennisinde bulunduktan sonra ilçe protokolü eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin ardından ise davetlilere ikramlarda bulunuldu.

DEĞİŞEN LEZZET ÇEŞİDİ

İşletmeci Osman Erdoğan, “Ensar Kebap işletmemizi MODESTO Cafe ve Restaurant olarak değiştirdik. Uzun yıllardır hizmet verdiğimiz ürün çeşidi yerine kahvaltı, fast food ve dünya mutfağı ile müşterilerimizi ağırlayacağız” dedi.

Beş yıl süreyle kebap sektöründe kaliteden ödün vermediklerini ifade eden Erdoğan, “Aynı kaliteyi yeni konseptimizde de sürdüreceğiz. Kış sezonunda her salı günü kapalı olacağız. Mart ayında ise yaz dönemine geçiş yapacağız” diye konuştu.

“Kış sezonunda sabah 08:30 ile gece 24:00’a kadar hizmet vereceğiz” diyen Osman Erdoğan, “Hafta içi saat 14:00’a kadar kahvaltı verilirken hafta sonu saat 17:00’a kadar kahvaltı sunumumuz olacak. Dünya mutfağının lezzetlerini denemek için ilçe halkımızı bekliyoruz” dedi.