-

KUZEYDE KİMİ MİLLETVEKİLİ GÖRMEK İSTERSİNİZ? TIKLA - ANKETE OY VER

.

Karasu ve Kocaali bölgesinden başlayarak tüm kuzey bölgesine yayılan milletvekili beklentisini Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli de değerlendirdi. Kefli, “Sadece kuzey bölgesinde değil, Sakarya’nın güneyi ve merkezinde de çok sayıda Karasulu, Kocaalili ve Kaynarcalı var. Bu nedenle bölgemizden çıkacak bir vekil adayının, merkez ve güneyde de ciddi anlamda bir etkisi olacak” dedi.

“Özellikle Kocaali’den çok sayıda vatandaş ilçesi dışında, Sakarya genelinde yaşıyor. Kuzey bölgesinden bir aday varsa biz de destek oluruz” diyen Kefli, “Adaylığını açıklayan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve kulislerde adı dolaşan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, üç dönemini tamamlamış, başarılı başkanlar. Biz daha yeni bir belediye başkanıyız” şeklinde konuştu.

Başkan Kefli, “Vaat ettiğimiz hizmetleri gerçekleştirme sürecineyiz. Bu vaatleri yerine getirmeden milletvekili adayı olmak yakışık almaz. Bu nedenle bir vekillik düşüncem yok. Aday olacak arkadaşlarımıza saygı duyarız ve destekleriz. Biz, bölgemizden bir adayı canı gönülden isteriz. Diğer partiler de dikkate almalı ve kuzey bölgesinden bir aday beklentisine kulak verilmeli” ifadelerini kullandı.

KUZEYDE KİMİ MİLLETVEKİLİ GÖRMEK İSTERSİNİZ? TIKLA - ANKETE OY VER

.