-

2022 yılının ilk gününde kutlama mesajı yayımlayan Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanlığı, Karasu halkının yeni yılını tebrik etti. “2021 yılının zorlu şartlarla geçmesinin ardından 2022’ye erişmemizin huzuru ve sevincini sizlerle paylaşıyoruz” diyen Başkan Salim Direk, mesajında şu ifadeleri kullandı:

ADALET VURGUSU

“Yeni yılda halkımızın yüzündeki huzur, sağlık ve bereket eksik olmasın. Ülkemizde olan felaketler ve toplumsal sorunların bitmesini diliyoruz. Bu zorlu şatlarda geride bırakacağımız 2021 yılının ardından 2022 yılının daha huzurlu, sağlıklı ve bereketli olmasını diliyoruz.

Çocuklarımızın ölmediği, kadınlarımızın daha güvenli bir Türkiye’de yaşayabilmesini bu yeni yılda en çok arzu ettiğimiz dileğimizdir. Biz, Gelecek Partisi olarak Türkiye’mizde rahat, huzurlu ve en önemlisi adaletli bir ülke olması için bu yıl da çalışmaya ve daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayalım geleceğimiz bizim için önemli. Müreffeh yarınlar, 2022 ile ve Gelecek Partisi ile gelecek. Tüm hakkımızın yeni yılı kutlu olsun”

KARASU’NUN GENÇLERİNE MESAJ

Gelecek Partisi Karasu Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Kayıkçıoğlu ise “Yeni yılda insanlarımızın yüzündeki mutluluk hiç eksik olmamasını dileyerek sevgi barış ve huzur dolu bir toplum olmasını kavgalardan, felaketlerden, toplumsal sorunlarımızdan ve ülkesel sıkıntılarımızın geçip giden koca yıl gibi geride kalmasını diliyorum” diyerek mesajında şunları söyledi:

“2022 yılının daha huzurlu ve müreffeh bir yıl olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Doğruları konuşmaktan asla vazgeçmeyelim. Biz, Gelecek Partisi kadrosu olarak Türkiye’mizde rahat, huzurlu insanların düşüncelerine değer veren bir yaşam sürebilmek için çalışacağız. Umudumuzu kaybetmeyelim. Fikri hür, irfanı hür bir millet olarak bu zorlu şartların üstesinden geleceğimize inanalım. Gelecek hakkında düşünelim ki bir geleceğimiz olsun. Yeni yılınız kutlu olsun, mutlu yıllar dilerim”