-

LEZZET ve KAMPANYA BU ADRESTE (izle):

...

Vatan Caddesi üzeri OPET karşısında hizmete giren Can Pide, sadece pide salonu olma özelliğiyle kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Pide, lahmacun ve eşsiz pizza menüleriyle müşterilerini ağırlayan Can Pide işletmecileri Metin Kumaş ve Atakan Kara, kısa sürede gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını belirtti.

Ürünlerinde günlük et ve malzemelerin kullanıldığını belirten işletmeci Metin Kumaş, “Şu an Karasu Terminali çaprazı OPET karşısında hizmet veriyoruz. Yakın zamanda ikinci şubemizi de hizmete açacağız” dedi.

KAPIYA TESLİM

Haftanın her günü sabah 09:00 ile gece 23:00 saatleri arasında paket servisi hizmeti de verdiklerini söyleyen işletmeci Atakan Kara, “Özel günlerde ve cemiyetlerde toplu sipariş alıyoruz. Merkez mahalle dışında köylere de toplu sipariş teslimimiz var. Siparişler, 0264 718 64 23 ve 0534 223 17 54 numaralı telefonlardan verilebilir” dedi.

SÜRESİZ OLARAK ÜCRETSİZ!

Can Pide Salonu’nda yerinde sipariş, gel-al ve paket servislerde 15 lahmacun alana 1 litre kolanın bedava olduğuna dikkat çeken Metin Kumaş, “İşletmemiz açık olduğu ve hizmet verdiği süre boyunca süresiz olarak şehit ailelerini ücretsiz olarak ağırlıyor hiçbir ücret almıyoruz. Onları ağırlamak bize şereftir” ifadelerini kullandı.