-

Bitkisel kürlerin her yerden alınmaması gerektiğini söyleyen Özgür Batur, bitkisel kürlerin tanıdık ve bilindik aktarlardan alınmasına vurgu yaptı. Bilinmeyen bitkisel ürünlerin ise tercih edilmemesi gerektiğini belirten Batur, kış mevsimi için önemli tavsiyelerde de bulundu.

BU ÜRÜNE DİKKAT!

Bu ürünlerin başında suyla inceltilmiş olan sıvı propolis geldiğini dile getiren Özgür Batur, “Özellikle yaşlı ve çocuklar için güçlü bir bağışıklık kazandırıcı takviyedir. Çocuklarda içme suyunu 3 damla, yetişkinlerde ise 5 ile 10 damla arası kullanılabilir” dedi.

Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra boğaz ve bademcik ağrısına karşı en etkili bitkisel kürlerin başında Udi Hindi Yağı’nı tavsiye eden Batur, “İçme suyuna 5 damla ilave ederek, gargara yapıp yudum yudum içildiğinde etkili bir bitkisel kür olarak şifa verir” diye konuştu.

HER DERDE DEVA

Tansiyon sorunu olmayanların ise içme suyuna, çayına, ıhlamuruna kesinlikle yaş zencefil katması konusunda uyarıda bulunan Özgür Batur, “Metabolizmayı kuvvetlendirir, mide ve bağırsak rahatsızlığına önemli derecede etkili eder. Mide bulantısına iyi gelir, ses tellerini temizler” diyerek tavsiyede bulundu.

Astım, bronşit, nefes darlığı ve kuru öksürüğe ise bire bir etki sağlayan çam kozalak macunu nu da tavsiye eden Batur, “Ürünlerimiz internette satılan belirsiz ürünlerden değil. Tescilli ve bitkisel ürünler. Her türlü sağlık sorununa iyi gelecek bitki kürlerini Karasu halkına sunuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİREN ÖNEMLİ TAVSİYELER (izle):