-

Orman Haftası dolayısıyla Karasu Orman İşletme Müdür Yardımcısı Nihat Gündüz, Orman İşletme Şefi Harun Köylü, Orman Muhafaza Memuru Özlem Dişli; Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu’na ziyarette bulundu.

Öğrencilerle bir araya gelen Nihat Gündüz ve beraberindekiler, miniklere ormanın dünyadaki önemine vurgu yaptı. Orman İşletme Müdürlüğü olarak görevlerine de değinen heyet, öğrencilere 165 adet defne fidanı ile şapka hediye etti ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Minik Yıldızlar Sınıfı öğrencileri, Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine özel hazırladıkları Orman ve Kelebekler adlı ront gösterileri sundu. Ardından okul bahçesinde Sınıf Öğretmeni Sevinç Çakır eşliğinde birlikte defne fidanı dikip ilk can sularını verdiler.

Orman Haftası dolayısıyla gerçekleşen anlamlı ziyaretten ötürü Orman İşletme Müdür Yardımcısı Nihat Gündüz ve beraberindekilere teşekkürlerini ileten Okul Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, “Öğrencilerimize yeşil bir dünyayı aşılamanın sevinci içerisindeyiz. Gelecek dünya yarın onların elinde olacak. İnanıyorum ki doğaya sahip çıkacak ve yeşil bir dünya inşa edeceklerdir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.