-

BU KADAR RAHATLIK OLMAZ! SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ (izle):

...

Olay Karasu’nun İncilli Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın Serap İzmire Borozan’ın sahibi olduğu ayakkabı mağazasından terlikleri alarak hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kameralara yansıyan görüntülerde üç kişinin mağaza geldiği, bakındıktan sonra ilerlediği daha sonra geri geldikleri görülüyor. İki arkadaşından ayrılan bir şahsın mağazaya tekrar geldiği ve kapıdan baktıktan sonra ileriye doğru yürüyüp geri döndüğü, askıda bulunan üç çift terliği alarak yoluna devam etmesi dikkat çekti.

RAHATLIĞINA ŞAŞIRDIM

Mağaza sahibi Serap İzmire Borozan, “Dükkandan iki dakikalığına ayrıldım. Döndüğümde dışarıda bulunan stanttaki terliklerden üç çiftinin çalındığını fark ettim. Yan işyerinin güvenlik kamerasına baktım. Bir kişinin geldiğini, yan dükkana mağazanın sahibi yok mu diye sorduğunu ve birkaç metre sonra yürüyüp dönerek terlikleri alıp gittiğini gördük” dedi.

Görüntüleri izleyince terlikleri alan şahsın rahatlığına şaşırdığını belirten Serap İzmire Borozan, “Karakola giderek şikayette bulunduk. Terliğin derdinde değilim. Yeter ki o kişiyi tanıyan bir kişi görsün, rezil olsun istiyorum. Gelse istese, ihtiyacım var dese zaten verirdik” diye konuştu.