-

Kültür - sanat etkinlikleri kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yazarlar Birliği ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği Sakaryalı Yazar-Öğrenci Buluşmaları adlı programda şair ve yazarlar, lise öğrencileriyle bir araya gelecek.

6 şairin yer aldığı program kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şair ve yazarların satın alınan 25’er adet kitabı öğrencilere hediye edilecek.

Söyleşi ve imza günün bir arada yapılacağı programda, Mustafa Furkan Özren, Karasu Anadolu Lisesi’nde; Ömer Emecan, Karasu Atatürk Anadolu Lisesi’nde; Aybüke Yıldız, Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde; Cengizhan Genç, Şehit Üsteğmen İbrahim abanoz Anadolu Lisesi’nde; Miraç Küçük, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ve Mehmet Tuna, Şehit Hasan Keleş Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluşacak.

14 Aralık tarihinde saat 14:00’da düzenlenecek program kapsamında yazar ve şairler, öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirecek ve programın sonunda öğrenciler için kitaplarını imzalayacak.