Destek Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, karasinek, sivrisinek ve haşerelere karşın, cadde ve sokaklarda araç ve ekipmanlarıyla etkin ilaçlama çalışması gerçekleştirdiği belirtildi. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı park ve bahçeler gibi açık alanlarda ilaçlama çalışmaları devam ettiren ekipler, karasinek ve sivrisinek gibi çeşitli haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ifade etti.

 

Karasu Belediye Bakanı Mehmet İspiroğlu yaptığı açıklamada, yıl boyunca ilaçlama çalışmalarının büyük bir dikkatle sürdürüldüğünü belirtilerek, “Ekiplerimiz yıl boyunca sinek, sivrisinek ve çeşitli haşerelere karşın etkin mücadelelerini sürdürüyorlar. Pek çok olumsuzluğa davetiye çıkaran sinek ve sivrisineğe karşın ekiplerimiz tarafından sürdürülen etkin ve kararlı mücadele, belirlenen program çerçevesinde aralıksız devam edecektir” dedi.

 

Başkan İspiroğlu, “Beş adet ilaçlama aracımızı ilçemizin her noktasına ulaştırarak ilaçlama çalışmalarımızı gün içerisinde çeşitli aralıklarla sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızda muhtarlarımızla da sürekli irtibat halindeyiz. İlaçlamada kullandığımız malzemelerden her yıl muhtarlıklarımıza da dağıtıyoruz. Bu çerçevede çalışma ağımızı biraz daha genişletmiş oluyoruz” şeklinde konuştu.