-

KİBAR ve BMC, KARASU'NUN HAYAL KIRIKLIĞIDIR (izle):

...

Saadet Partisi İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, 30 Ocak Pazar günü gerçekleştirilen 7.olağan ilçe kongresinde siyasi konuşmalar kısmında kürsüye geldi. İlçenin eksiklerine dikkat çeken Oğuzhan Coşkun siyasi konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

ZİRAAT FAKÜLTESİ ÇABASI

“Güzel ilçemiz. Karasu’muzda bazı eksikler mevcut. Bugüne kadar hep üvey evlat muamelesi gördü ve görmeye de devam ediyor. TİGEM adıyla faaliyet gösteren bir tarım işletmemiz vardı. Bu alanı Sakarya Üniversitesi Ziraat Fakültesi olarak değerlendirmek istedik ve sayısız girişimde bulunduk.

KİBAR HOLDİNG’İN HAYAL KIRIKLIĞI

Kibar Holding, ilçemizden 3 bin dönüm hazine arazisini yatırım yapmak için aldı. Birçok genç, ilçemizde işsizdi ve iş imkanı olacak, istihdam artacak diye umutlandı ama hayal kırıklığı yaşadık. Görkemli bir açılışla BMC’nin geleceğini umduk. Arazilerimiz kamulaştı ve tahsis edildi. Sonuç olarak o da yatırımını kaldırdı.

ÜVEY EVLAT OLMAK İSTEMİYORUZ

Bir fen lisesi olsun istedik. Beyin göçünün önüne geçelim istedik. Onu da halen Karasu’ya kazandıramadık. Karasu’nun bir büyüğü, bir önderi mi yok? Toparlayıcı bir gücümüz ve kanaatimiz mi yok? Bundan sonra üvey evlat olmak istemiyoruz. Kenetlenip Karasu’ya fayda sağlamak için bir araya gelmemiz gerekiyor.

TAŞIN ALTINA BEDENİMİZİ KOYARIZ

Söğütlü’ye OSB kuruldu, Karasu’dan sayısız personel servislerle oraya taşınıyor. Bunun önüne geçmek istiyoruz. Biz önderlik yapalım demiyoruz. Sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve Karasu halkı bir olsun, eksiklerimizi giderelim istiyoruz. Biz taşın altına değil elimizi, bedenimizi koymaya hazırız”

İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun’un ardından kürsüye gelen İl Başkanı Hasan Zengin ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

SAADET, BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLDU

“Saadet Partisi, 1969 senesinden başlayarak sayısız siyasi parti ile bir araya geldiysek ve nasıl birleştirici görevi gördüyse bugün de bu salonda aynı görevi icra ettiğini herkesi bir araya getirdiğini görmekten gurur duyuyoruz.

Saadet Partisi’nin olduğu yerde her zaman üretim, kalkınma, adalet ve liyakat olmuştur. Bunu geçmişte gösterdik, gelecekte de göstereceğiz. Türkiye’nin bütün kesimleriyle birlikte şeffaf, denetlenebilir, adaletli bir yönetim ortaya koyacağız. Başta Karasu’da, Sakarya’da ve tüm yurdumuzda güzel günleri birlikte inşa edeceğiz”